Slow Down - Summer retraite

16 Augustus 2024

Energy Flow biedt je een moment van rust, ruimte en liefdevolle aanwezigheid voor jezelf! Een relax en vooral voedende dag waarin alle aandacht voor jou en jouw energie is.

De zomer kenmerkt zich door een yang energie, een naar buiten gerichte, beweging. In de zomer is er volop pracht en praal en zijn we met onze aandacht en bewustzijn veel in verbinding met andere mensen, plekken en events. Hoe lekker is het dan dat je weer even een moment mag vinden, op een geweldig groene locatie, waarbij jij jezelf helemaal mag opladen en laven aan nieuwe energie?

In het door ons aangeboden verwenmoment plug je even uit van alle dagdagelijkse rollen, verwachtingen en patronen en draait het helemaal om het centraal stellen en voeden van jouw energiesystemen die in de zomer veel aandacht vragen. We vertragen, verstillen en staan stil bij jouw wensen, behoeften en verlangens! We nemen je mee in nieuwe (simpele!) energetische manieren die je helpen te ontspannen, tot rust te komen, te balanceren en je geest te verfrissen. Kom in aanraking met praktische tools en opties om duurzame nieuwe gewoontes te ontwikkelen.

Ervaar een zorgvuldig en liefdevol samengesteld programma met onder andere zachte kracht, bewustzijn, bewegingssessies, reflectie en liefdevolle inspiratie.

Maak uit liefde voor jezelf en je omgeving de keuze om jezelf te omringen met rust, inspiratie en de tools die jou helpen je licht (nog meer!) te laten stralen.

Wat kun je verwachten tijdens deze dag?
  • Een verbindende cirkel 
  • Oefeningen voor hernieuwde energie
  • Bewust ademen
  • Yoga
  • Voedende lekkernijen (volledig vegan)
Praktische informatie
  • Ervaring met yoga is niet nodig; onze uitnodiging is om te voelen in je lijf en energie wat het zich laat zien en ook wat de grenzen zijn.
  • Alle materialen zijn aanwezig. Wellicht dat je je zwemkleding mee wil nemen!
  • De kosten voor deze voedende dag bedragen € 140 euro. Een heerlijk cadeau aan jezelf!
  • Locatie; Pluk te Dongen

We kijken er naar uit om samen te gaan beleven!

Energy Flow

Mini Retraites & Workshops

Wij zijn Pien en Charlotte – twee enthousiaste energie pioniers – die geloven dat alles energie is. Alles wat we zien, voelen, ervaren …. onze gedachten, gevoelens, sensaties alles bestaat uit energie. En die energie kunnen we met simpele maar krachtige technieken beïnvloeden op diverse thema’s van ons leven.

Vol plezier en overgave verzorgen we mini retraites en diverse workshops waarmee we mensen meenemen die tot zichzelf willen komen en op speelse, luchtige wijze willen leren en ervaren hoe je je eigen energie in beweging kunt brengen. Ons ‘concept’ bestaat uit een stilte-wandeling in de natuur (blote voeten is enorm aardend!), een yogaserie, ademwerk en energetische oefeningen. En dit alles op een prachtig decor: in de natuur! Je wordt meegenomen in fysieke en energetische oefeningen die krachtig maar tegelijkertijd makkelijk toepasbaar zijn in je dagelijks leven. Wij hebben het inmiddels geïntegreerd in ons welzijn!

Tijdens de mini retraites nemen we je graag mee om even helemaal uit te pluggen van de omgeving en alle prikkels, weer tot jezelf te komen en op te laden door je energiesystemen te voeden. De natuur heeft daarbij een rustgevende invloed. We komen samen op prachtige locaties en natuurplekken in en rondom Breda één keer in de maand.

Daarnaast geven we ook specifieke workshops om op een luchtige maar krachtige manier te leren om gaan met je eigen energie en deze weer in balans en in beweging te brengen. Thema’s van de workshops zijn divers zoals bijvoorbeeld beter slapen, menopauze, ouder kind yoga en meer energie met behulp van de chakra’s.

bloeiende-heide-grondmist-ochtend-2
"Dank jullie wel voor de mooie ochtend. Het lukte me om dichterbij mezelf te komen”
Deelnemer 18 december 2022
“Zo fijn, ik en daarmee ook mijn gezin hebben er nog wel een maand profijt van. Ik blijf veel rustiger en ga minder snel mee in de energie van de ander” ”
Deelnemer
Energy flow thumbnail_eb90ec38-4775-4e19-8e74-1f3b1f4dc532
Energy flow thumbnail_81fbefb5-0d51-4daa-af0a-4f7097533e7a
“Het was zo fijn en mooi, ik voelde me heel welkom bij jullie en opgeladen. Echt bijzonder wat jullie doen”
Deelnemer

Heb je een vraag? Wil je meer weten?

“Het was zo fijn en mooi, ik voelde me heel welkom bij jullie en opgeladen. Echt bijzonder wat jullie doen”
Deelnemer
Scroll naar boven