Gun het jezelf!

Een retraite helpt je om even uit je dagelijks leven te stappen, om pas op de plaats te maken en dichter bij jezelf te komen. 

Het staat voor een periode waarin je echt even de tijd neemt voor jezelf, om te reflecteren, te verdiepen en te vertragen. Tijdelijk even helemaal uit je dagelijkse leven stappen met alle verplichtingen.

Een voedende omgeving met veel natuur, waar je in de flow mee kunt komen.  Leren luisteren naar het gefluister van je lichaam en hier mee samensmelten … je ontladen en weer leren opladen.

De workshops zijn inspirend en zullen je raken en tools geven om verder te gaan op een mooier pad.

Retraite & Workshop Agenda

Slow Down Summer Retraite – 16 aug 2024

Energy Flow – Charlotte Swolfs & Pien Romme

Energy Flow biedt je een moment van rust, ruimte en liefdevolle aanwezigheid voor jezelf! Een relax en vooral voedende dag waarin alle aandacht voor jou en jouw energie is.

Ervaar een zorgvuldig en liefdevol samengesteld programma met onder andere zachte kracht, bewustzijn, bewegingssessies, reflectie en liefdevolle inspiratie.

Meer info Slow Down Summer Retraite

 

KijK Art & Yoga – 30 aug 2024

Yolande van de Water & Pien Romme

Gun jezelf een dag vol rust, creativiteit en innerlijke vernieuwing. Deze unieke ervaring brengt je in contact met je innerlijke zelf door middel van ademhalingstechnieken, yoga, rustmomenten en schilderen. 

Deze dag draait alles om jou en jouw welzijn en is ontworpen om je te helpen ontspannen, te reflecteren en jezelf op een dieper niveau te leren kennen en lief te hebben. Of je nu behoefte hebt aan een moment van rust, een creatieve uitlaatklep, of een combinatie van beide, deze dag biedt het allemaal.

Meer info KijK Art & Yoga

One Day Retraite   

14 Maart 2025

Een dag om weer in contact te komen met jezelf, de diepere verbinding en vanuit die pure verbinding met alles en iedereen om je heen. Een moment van rust en ruimte om te kijken hoe jij weer volmondig “Ja” tegen het leven en jezelf kunt zeggen.

Naar huis gaande met meer helderheid, focus en een ontspannen jij. Een mildere blik naar jezelf en anderen. Nieuwe inzichten, handvatten en oefeningen voor het dagelijksleven.

Meer info One Day Retraite

Woman feeling free in a beautiful natural setting.

Persoonlijke leiderschapsreis – 19 -22 juni 2025

Rogier Bogaerts & Pien Romme

Sta klaar om jezelf naar een hoger niveau te brengen terwijl je wordt ondergedompeld in de adembenemende schoonheid en uitdagingen van de bergomgeving, tijdens het avontuurlijke persoonlijk leiderschapsprogramma in de magische bergen!

Weg van de alledaagse sleur, een break van de onze drukke, soms hectische leven, tijd om te vertragen en aandacht te schenken aan je persoonlijke groei. De persoonlijk leiderschapsreis die we aanbieden, biedt je kansen om bewustwording te vergroten en jezelf opnieuw te verbinden met je eigen kracht, intuïtie en passie.

Meer info Persoonlijke leiderschapsreis

 

Outdoor Retraite 

11-14 September 2025

In een magisch en imposant berglandschap met ruimte voor uitdaging, stilte en bezinning. Los van je dagelijkse patronen en buiten je comfort zone ervaren wie jij werkelijk bent en waar je naartoe zou willen gaan. 

Graag neem ik je mee op pad door de bergen. We lopen van hut naar hut en tijdens de wandeling zullen we verstillen, verwonderen en versmelten met de bergen en jezelf opnieuw ontmoeten.

Meer info Outdoor retraite

Outdoor Retraite

Heb je een vraag? Wil je meer weten?

Scroll naar boven