thumbnail_IMG_0674

Persoonlijk leiderschapsreis in de bergen

19 - 22 Juni 2025

Sta klaar om jezelf naar een hoger niveau te brengen terwijl je wordt ondergedompeld in de adembenemende schoonheid en uitdagingen van de bergomgeving, tijdens het avontuurlijke persoonlijk leiderschapsprogramma in de magische bergen!

Weg van de alledaagse sleur, een break van de onze drukke, soms hectische leven, tijd om te vertragen en aandacht te schenken aan je persoonlijke groei. De persoonlijk leiderschapsreis die we aanbieden, biedt je kansen om bewustwording te vergroten en jezelf opnieuw te verbinden met je eigen kracht, intuïtie en passie.

Door te wandelen in de bergen kom je in een cadans wat je als vanzelf in een meditatieve staat van zijn brengt. Je vertraagt, je verstilt en verbindt je met de natuur om je heen en met jezelf. Je leert om weer te voelen en te vertrouwen; op jezelf, op de ander en op het leven.

Met gerichte oefeningen verdiep je op de thema’s die er voor jou toe doen. Je reflecteert en we zullen onder de sterrenhemel delen wat dit alles met je doet. Met een lach of een traan, gewoon precies zoals het voor jou is.

“Het is niet de berg die we overwinnen, maar onszelf”
Edmund Hillary
Outdoor Retraite Bergen thumbnail_IMG_4983

Waarom kiezen voor ons programma?

Deze reis is een kans om jezelf opnieuw te ontdekken, je persoonlijke groei en leiderschapsvaardigheden te versterken. We nodigen je uit om de wereld even te laten voor wat het is, en de verbinding met jezelf en de natuur te herstellen.

 • Ruimte om te reflecteren en nieuwe perspectieven te ontdekken.
 • Creëer een heldere visie voor jezelf terwijl je wordt geïnspireerd door de ongerepte bergomgeving.
 • Verwerf nieuwe inzichten.
 • Leer omgaan met uitdagende situaties.
 • Een eerste stap met toewijding om meer in je eigen kracht te staan.

Wat krijg je?

 • Intakegesprek; je maakt kennis met een van de facilitators en ontdekt je doelen en intenties voor de reis.
 • Tijd en ruimte voor zelfreflectie. Verken de natuur, luister naar de stilte en laat je gedachten de vrije loop.
 • De natuur en het avontuur zullen je nieuwe inzichten geven. Deel je ervaringen, leer van anderen en reflecteer op je ervaringen.
 • Bewustwording van wat je energie geeft en wat je energie kost.
 • Gevarieerd programma waarin wandelen wordt gecombineerd met diverse oefeningen die lichaam en geest weten te raken, o.a. ook koude training voor de liefhebber.
 • Begeleiding en ondersteuning tijdens de tocht. Er is voldoende ruimte voor 1 op 1 gesprekken met de facilitators als daar behoefte aan is.
 • Het eten en drinken is geheel verzorgd en we slapen in berghutten.
 • Na de reis een integratie workshop die we afsluiten met een BBQ. 
 • Integratie gesprek; je reflecteert met een van de facilitators zodat je intenties en acties kunt implementeren en borgen in je dagelijks leven
thumbnail_IMG_7148
thumbnail_IMG_7120

Wie kan deelnemen?

Ons programma verwelkomt deelnemers uit diverse organisaties, waaronder het bedrijfsleven, de overheid en non-profitsector.

We geloven dat een gevarieerde groep deelnemers waardevolle inzichten en perspectieven biedt.

We ondernemen dit met groep van maximum 8 deelnemers, wat een intieme en diepgaande ervaring garandeert.

In de bergen lopen is soms zwaar. Zorg daarom dat je fit de bergen in gaat. We wandelen per dag ongeveer  3,5 uur en 1 dag  7 uur.  Een goede conditie betekent dat je meer plezier ervaart tijdens het wandelen. De knieën worden flink belast, door te lopen met stokken kunnen je knieën in de afdaling flink ontlasten. Het zijn uitdagende tochten mocht je echt last van hoogtevrees hebben dan is dit misschien niet voor jou.

Waar

Bergen in Oostenrijk, 800 km vanaf Utrecht.

Wie zijn de begeleiders?

Rogier en Pien zijn deskundige begeleiders, ze zijn gepassioneerde en ervaren met een schat aan kennis. Ze begeleiden je op je reis naar jouw innerlijke leiderschapssucces. 

ro

Rogier Bogaerts

Rogier heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening. Daarnaast heeft hij een brede interesse in de ontwikkeling van mensen. Op een organische manier is hij steeds meer mensen gaan begeleiden als coach. Sinds 2023 is Rogier ook een bevolgen facilitator bij Foundation for Natural Leadership.

Tijdens eerdere trajecten heeft hij aan den lijve ondervonden hoe krachtig het is om de natuur in te zetten om het potentieel van mensen naar boven te halen, zowel privé als in een zakelijke omgeving.

Anderen omschrijven Rogier als enthousiast, begaan, trouw aan zijn idealen, geeft anderen aanwijzingen om haar/zijn eigen plek in te kunnen nemen. Gedreven, gepassioneerd en een gezonde dosis humor. Een creatieve denker die verrassend uit de hoek kan komen.

thumbnail_IMG_8417

Pien Romme

Pien verdiept zich al jaren in bewustzijnsontwikkeling en heeft sinds 15 jaar haar eigen coachingspraktijk. Het is haar missie om mensen meer in contact te laten komen met wie ze in essentie zijn, om zo hun innerlijke kracht te (her)ontdekken. Dit met als doel om verdieping te zoeken in zichzelf en datgene wat op hun pad komt, te leren omarmen. Anderen omschrijven haar als liefdevol, initiatiefrijk en speels. Dat zie je terug in alles wat ze doet. Niet alleen in haar werk, maar ook privé gaat ze (sportieve) uitdagingen niet uit de weg. Zo is ze dagelijks te vinden op de mountainbike of de padelbaan. Daarnaast gaat ze er regelmatig even tussenuit om op te laden en inspiratie op te doen tijdens onder andere outdoor retraites. Zelf organiseert ze maandelijks retraites op verschillende locaties in Nederland. Daarnaast is ze energetisch therapeut, ouder- en kindercoach en geeft ze wekelijks energetic yogalessen. Ook is ze docent kunstzinnig dynamische vorming bij De Kleine Tiki. Bij alles wat ze doet weet ze steeds de kern te raken: meer verdieping, bewustwording en balans.

bremerhuette

Overnachtingen

Er zijn hutten in allerlei soorten en maten, maar de meeste berghutten zijn eenvoudig en beschikken over de meest noodzakelijke voorzieningen. Met nauwelijks telefonisch bereik en internetverbinding ben je voor het grootste gedeelte afgesloten van de bewoonde wereld. 

Je slaapt op unieke plekken met een prachtig uitzicht op ruige pieken. Het overnachten in een berghut is gezellig en het comfort is echt wel anders dan dat van een hotel of pension. 

Je eet voornamelijk wat de pot schaft er is altijd een vegetarische optie en je slaapt met andere mensen op een meerpersoonskamer en ’s avonds om 21.30 uur geldt Hüttenruhe en ligt iedereen op één oor om de volgende ochtend vroeg weer op pad te gaan.

Prijs

EUR 1250,- excl. btw

Outdoor Retraite Bergen thumbnail_IMG_4983

Tips

WERK THUIS AAN JE CONDITIE

Een huttentocht lopen is soms zwaar. Zorg daarom dat je fit de bergen in gaat. Een goede conditie betekent dat je meer plezier ervaart tijdens het wandelen. 

PAK SLIM IN

Je loopt met je eigen bepakken, hoe minder hoe lichter. Een rugzak van 20 liter is voldoende en pak alleen het noodzakelijke in. Probeer niet meer dan 10 kilo op je rug mee te nemen. Je krijgt een paklijst voordat we gaan.

WANDEL (WANNEER NODIG) MET STOKKEN

Door te lopen met stokken kunnen je knieën in de afdaling flink ontlasten. Let wel op de juiste techniek waneer je loopt met stokken.

GA OP PAD MET EEN GOEDE BASISUITRUSTING

Een goede basisuitrusting zal je veel comfort geven tijdens de huttentocht. Goed ingelopen wandelschoenen zijn een must. De stevigheid en het profiel van de zolen geven grip op natte grashellingen, gladde rotsen en op sneeuwvelden. Hoge schoenen beschermen je enkels en geven meer stabiliteit. 

VERVOER 

Vanuit Utrecht is het 1000 km je kunt gratis parkeren. Mogelijkheid is om te carpoolen met de andere deelnemers. 

Ook kun je komen met de trein. 

Extra tip: zorg ervoor dan dat je een reisverzekering hebt die bergsportactiviteiten en bergreddingen dekt, zo ben je verzekerd van hulp als er toch iets mis gaat. 

Wil je meer weten? / Meld je nu aan!

Scroll naar boven