leefkracht varen vrij

Leefkracht

Van Vast naar Vrij
Ontdek, verbind en maak positieve impact met jouw talenten!

Ben je op een punt in je leven aangekomen dat het goed is om de balans op te maken? Voel je de behoefte om tijd te nemen voor jezelf  en écht stil te staan bij wat belangrijk voor je is?  Wil je praktische handvatten om (weer) te werken en leven vanuit eigen drijfveren en bevlogenheid? Kom in beweging en zet een eerste stap naar een leven met meer betekenis, impact en verbinding! 

Ons aanbod

Tijdens deze driedaagse leiderschapsdagen, in een prachtige groene omgeving, neem je een duik in de wereld van zelfreflectie en ontdek je wat jou uniek maakt. Drie dagen is er onverdeelde aandacht voor jouw dromen, ambities en persoonlijke talenten en hoe je deze verder kunt ontwikkelen en inzetten. Door dit in een groep te doen, vind je herkenning bij elkaar en raak je weer geïnspireerd om het beste uit jezelf te halen. Na deze drie dagen ga je dan ook met meer helderheid, een nieuwe dosis energie, en een gevulde toolbox vol handvatten verder op jouw pad!

leefkracht compas

Wat levert het op?

 • Inzicht in je huidige situatie en toekomstbeeld als mens en professional.
 • Loslaten van oude patronen en herdefiniëren van drijfveren en talenten.
 • Waardering van jouw unieke waarde en toepassing daarvan.
 • Doelen stellen vanuit een diepe verbinding met jezelf en anderen.
 • Navigeren op jouw pad met een persoonlijk plan gebaseerd op jouw visie en missie.
 • Verhoogde verbinding, energie en beweging in jouw leven.

Zo ontwikkel je persoonlijk leiderschap en dat geeft een berg positieve energie!

Wat krijg je?

 • Drie dagen intensieve training met Pien en Renée Twee enthousiaste en ervaren trainers die hun uitgebreide kennis, wijsheid en passie inzetten om deelnemers te inspireren en begeleiden op hun pad naar zelfleiderschap.
 • Verdiepende reflectie, interactieve oefeningen en speelse methodieken, waarmee je de kracht van eerlijke en kwetsbare communicatie ervaart
 • Verblijf op een prachtige en inspirerende locatie in de natuur
 • Heerlijke en gezonde voeding
 • Adem- en lichaamswerk om je hoofd en lichaam met elkaar in contact te brengen
 • Oefeningen en praktische handvatten om dat wat aan ervaringen is opgedaan, ook in de dagelijkse praktijk toe te passen.

Optioneel: Premium pakket met drie extra individuele coachingsessies voor extra verdieping tussen de trainingsdagen door.

leefkracht verrekijker
leefkracht stenen

Praktische informatie

Data

23 Januari 2025
14 Februari 2025
4  April 2025

Tijd

10:00 – 17:00

Locatie

Puurpit te Ulvenhout

Kosten

Basisprogramma: €750

Premium: €1050 (inclusief 3 extra individuele coachingsessies)

Sluit je aan, neem de sprong naar groei!

Durf te groeien, durf te ontdekken, durf jezelf te zijn. Vind helderheid over de richting van jouw leven en zet de volgende stap in jouw leiderschapsreis. Breng je inzichten in beweging en ontdek hoe je met zelfvertrouwen en daadkracht jouw toekomst vorm kunt geven.

Meld je aan en investeer in jouw persoonlijke en professionele groei!

Leefkreacht sprong

Programma

Dag 1: Verken je Ware Zelf

Bewustwording & Zelfkennis 

Op de eerste dag gaan we met een open mind nieuwsgierig naar binnen kijken. Wie ben jij echt? Wat zijn jouw kernwaarden, talenten en drijfveren? Door middel van reflectie, interactieve oefeningen en diepgaande gesprekken, ontdek je wat voor jou echt belangrijk is en welke kwaliteiten en waarden je nu al inzet. Deze zelfkennis vormt de basis voor jouw persoonlijke groei en leiderschap. Ontdek de kracht van jouw authentieke zelf en leg een stevig fundament voor de rest van jouw reis.

Dag 2: Ontdek je passie en doorbreek patronen

Wat wil ik, wat doe ik en wat wil ik anders? 

Op dag twee richten we ons op wat je tegenhoudt om te doen wat je het liefste doet. Welke oude patronen en overtuigingen belemmeren je op de verschillende domeinen van je leven? Samen brengen we deze obstakels in kaart. Je leert hoe je oude patronen kunt doorbreken en ruimte kunt maken voor jouw passie en nieuwe mogelijkheden die je energie geven. Door verbinding te maken met jezelf, maar ook met anderen ontstaat er ruimte voor verandering. Laat je inspireren door nieuwe inzichten en ontdek de kracht van persoonlijke transformatie.

Dag 3: Plan voor Persoonlijke Groei

Actieplan & Integratie

De derde dag draait om actie. Met de inzichten en bevrijdingen van de voorgaande dagen stel je een concreet plan op voor waar jij heen wilt. Je krijgt de tools en strategieën aangereikt om daadwerkelijk verandering te brengen in je leven. Je ervaart dat je weer regie hebt op wie jij wilt zijn en wat jij belangrijk vindt, ook als het anders loopt. Je weet dat je het aan kunt. Je gaat met een tastbare stip op de horizon en een dosis positieve energie verder op jouw pad! Integreer je nieuwe inzichten in je dagelijks leven en zet krachtige stappen naar een toekomst vol betekenis en impact.

leefkracht vrij

Wie zijn de begeleiders?

Renee en Pien zijn deskundige begeleiders, ze zijn gepassioneerde en ervaren met een schat aan kennis. Ze begeleiden je op je reis naar jouw innerlijke leiderschapssucces. 

Renee

Renee van Hal

Renee is avontuurlijk, creatief en gaat graag (samen) op avontuur. Als moeder, gezondheidswetenschapper, kinderyogadocent en coach ligt haar passie bij het in verbinding brengen van mensen, met zichzelf en met elkaar. Daarbij maakt ze graag gebruik van laagdrempelige, speelse methodieken die je wakker maken en in beweging zetten naar wat echt belangrijk voor je is. De natuur vindt Renee daar een prachtig instrument voor.

Zelf is ze heel graag buiten, het geeft haar energie. In de bergen, dat voelt echt als thuiskomen. Daar op grote hoogte, ver weg van alles, heeft ze in de bergtochten die ze heeft gemaakt, zoveel over haarzelf geleerd. In de bergen ervaart ze steeds opnieuw dat het je uitgenodigd om uit je comfortzone te stappen en op avontuur te gaan. Door te zetten op momenten dat het lastig is, angsten te overwinnen van de dingen die je spannend vindt. En daarnaast die stilte… Met die majesteuze reuzen om haar heen voelt Reen zich zo nietig, maar zo onderdeel van de natuur. De cadans van het lopen geeft tijd en ruimte om na te denken, stil te staan en je te verwonderen. En al lopende, maak je zulke mooie verbindingen met jezelf en met de ander. En hoe mooi is het om dit met anderen te delen. Want de ervaringen daar neem je mee, overal waar je gaat.

VEOS: 50 years anniversary

Pien Romme

Pien verdiept zich al jaren in bewustzijnsontwikkeling en heeft sinds 15 jaar haar eigen coachingspraktijk. Het is haar missie om mensen meer in contact te laten komen met wie ze in essentie zijn, om zo hun innerlijke kracht te (her)ontdekken. Dit met als doel om verdieping te zoeken in zichzelf en datgene wat op hun pad komt, te leren omarmen. Anderen omschrijven haar als liefdevol, initiatiefrijk en speels. Dat zie je terug in alles wat ze doet. Niet alleen in haar werk, maar ook privé gaat ze (sportieve) uitdagingen niet uit de weg. Zo is ze dagelijks te vinden op de mountainbike of de padelbaan. Daarnaast gaat ze er regelmatig even tussenuit om op te laden en inspiratie op te doen tijdens onder andere outdoor retraites. Zelf organiseert ze maandelijks retraites op verschillende locaties in Nederland. Daarnaast is ze energetisch therapeut, ouder- en kindercoach en geeft ze wekelijks energetic yogalessen. Ook is ze docent kunstzinnig dynamische vorming bij De Kleine Tiki. Bij alles wat ze doet weet ze steeds de kern te raken: meer verdieping, bewustwording en balans.

Kosten

Vormen de kosten een drempel? Besef dat het niet altijd nodig is om deze kosten zelf te betalen. Hier vind je meer informatie.

Wil je meer weten? / Meld je nu aan!

Scroll naar boven