workshop crea

KIJK Art & Yoga

Beleef een dag van Zelfliefde 

Gun jezelf deze unieke dag vol RUST. Alleen maar even JIJ, een dag vol ZELFLIEFDE door middel van ademhalingstechnieken, yoga, rustmomenten en schilderen, onder begeleiding van twee inspirerende experts.

Wat kun je verwachten?

Ademhaling en Yoga: Begin de dag met een verfrissende sessie geleid door Pien Romme, een ervaren coach met uitgebreide kennis van retraites, yoga en bewustzijn. Pien helpt je om je ademhaling te verdiepen en je lichaam te ontspannen, zodat je volledig in het moment kunt zijn.

Creatief Schilderen: Ontdek je creatieve kant met een schilderworkshop onder leiding van Yolande van de Water, een zeer ervaren kunstenares. Yolande begeleidt je stap voor stap, of je nu een beginner bent of al ervaring hebt. Laat je inspireren door kleuren en vormen terwijl je je gevoelens op doek uitdrukt.

Rust en Reflectie: Tussen de activiteiten door is er ruimte voor rust en reflectie. Neem de tijd om te genieten van de serene omgeving en te luisteren naar je innerlijke stem.

Persoonlijke Begeleiding: Zowel Yolande als Pien bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning gedurende de dag, zodat je het meeste uit deze ervaring kunt halen.

Waarom deelnemen aan “Art & Yoga?

Deze dag draait alles om jou en jouw welzijn en is ontworpen om je te helpen ontspannen, te reflecteren en jezelf op een dieper niveau te leren kennen. Of je nu behoefte hebt aan een moment van rust, een creatieve uitlaatklep, of een combinatie van beide, deze dag biedt het allemaal.

Praktische informatie

Datum: Vrijdag 30 Augustus & Vrijdag 27 September

Tijd: 10:00 – 16:00 uur

Locatie: Atelier KijK te Ulvenhout

Kosten: EUR 155.-

KyK je hier ook naar uit? 

Koop hier je ticket

Overnachten

Gun jezelf nog meer ontspanning, door de nacht voor de workshop en/of de nacht erna, de prachtige B&B te boeken op deze bijzondere locatie. Extra tijd om in deze sfeervolle en comfortabele omgeving nog meer tot rust te komen. 

Boek hier je verblijf

Wij geloven dat ware zelfliefde begint met tijd nemen voor jezelf. Doe mee en ervaar een dag van diepe ontspanning en creativiteit!

Programma

Inloop vanaf 9:45 uur 

10:00 uur starten we het programma met rustig aankomen, yoga, meditatie en een korte oefeningen voor zelfliefde.

Yolande neemt jullie vervolgens mee in het schilderen en voor deze dag gaan jullie mooie technieken combineren en wat in je leeft verbeelden. 

We genieten samen van een heerlijke huisgemaakte vegetarischte lunch 

Na de lunch een rust moment, een prachtige visualiatie waarna we verder gaan schilderen. Aan het einde van de middag zullen we reflecteren wat de dag je voor inzichten heeft gebracht en je zult voelen dat je Zelfliefde gevoed is!

Wie zijn de begeleiders?

yolande

Yolande van de Water

Yolande schilderen en tekent al haar hele leven, ze ontwikkelde haar eigen stijl, die meegegroeide met haar persoonlijke ontwikkeling. De natuur als een onuitputtelijke inspiratiebron. Ze heeft zich nooit willen beperken tot 1 techniek, waardoor ze nu cursisten een breed scala aan technieken kan bieden. Sinds 15 jaar geeft Yolande met veel passie les in haar eigen Atelier KYK. Zowel aan volwassenen en aan kinderen. Yolande geeft regelmatig leuke workshops zoals schilderen, aquarelleren, collages maken, etsen en linosnede, servies beschilderen. In de zomer gaat ze graag zelf buiten schilderen, ook hier geeft ze cursussen in. Sinds 2023 is zij ook werkzaam als docent beeldende vormgeving aan een basisschool in Ulvenhout. Anderen inspireren geeft haar veel voldoening. Wat ze het liefste meegeeft: Bewust -, of juist eens anders kijken! Samen ontdekken wat het beste bij jou past qua stijl en techniek. Ze haalt graag het beste bij je naar boven en laat daarbij iedereen in zijn/haar waarde. Alles is goed wat je maakt! Doel is om het plezier wat ze zelf haalt uit iets creëren, over te brengen op anderen. www.atelierkyk.nl

VEOS: 50 years anniversary

Pien Romme

Pien verdiept zich al jaren in bewustzijnsontwikkeling en heeft sinds 15 jaar haar eigen coachingspraktijk.

Het is haar missie om mensen meer in contact te laten komen met wie ze in essentie zijn, om zo hun innerlijke kracht te (her)ontdekken. Dit met als doel om verdieping te zoeken in zichzelf en datgene wat op hun pad komt, te leren omarmen.

Anderen omschrijven haar als liefdevol, initiatiefrijk en speels. Dat zie je terug in alles wat ze doet. Niet alleen in haar werk, maar ook privé gaat ze (sportieve) uitdagingen niet uit de weg. Zo is ze dagelijks te vinden op de mountainbike of de padelbaan.

Daarnaast gaat ze er regelmatig even tussenuit om op te laden en inspiratie op te doen tijdens onder andere outdoor retraites.

Zelf organiseert ze maandelijks retraites op verschillende locaties in Nederland. Daarnaast is ze energetisch therapeut, ouder- en kindercoach en geeft ze wekelijks energetic yogalessen. Ook is ze docent kunstzinnig dynamische vorming bij De Kleine Tiki.

Bij alles wat ze doet weet ze steeds de kern te raken: meer verdieping, bewustwording en balans.

Scroll naar boven